Nyhetsarkiv 2019
Hit flytter jeg nyheter som har stått på startsiden min
 

Spaniel siden 1974
Springer siden 1984

Sist oppdatert:
03 desember 2019


Link til tabell med alle 2019-resultatene

Caylee vinner LP2


NRLCH RL1 RL2 RL3 Desperados Golden Girl
og Liz Rognstad har gått lydighet to dager. Begge dager vant hun klasse 2 med en 2. premie. Begge dager ble det null på en øvelse (ikke den samme) som gjorde at 1. premien røk. Det var med andre ord så nært, så nært. Godt jobba, Liz og Caylee! 
Det er moro når avkom gjør det bra i utlandet!
 I Tyskland har to avkom etter DEJCH (VDH), DE JCH (Klub) Bundessieger DECH (VDH) Desperados vom Belauer See oppnådd tittelen internasjonal utstillingschampion. De to er:
Jolanthe vom Belauer See" (etter Sanque's Dreamchaser) og
Ludwig vom Belauer See (etter Calvdale Night Court).
Begge to er også premiert på jaktprøve!Fra venstre: NORD VCH RL3 Desperados Zelda
NSEVCH RL1 RL2 Desperados Finnair (Lykke)
RL1 SPh D Desperados Humble Bee (Othilie)
NVCH RL1 Desperados Happy Me
Foto © Jan Roar Sekkelsten, FBHK

Førdeutstillinga 2019 med spesialutstilling for spaniels

HP og BIS-oppdretter for Kari Granaas Hansen:
"Utmerket gruppe bestående av hunder fra fire ulike kombinasjoner. Samtlige har utmerket rasetypiske proporsjoner og benstamme. Gode pelser og bevegelser. Gratulerer til oppdretter!"
PS - vi sa tre kombinasjoner - men det er skrevet fire...

HP og BIS-oppdretter for Duško Jovanović:
(Tror oversettelsen av forkortelser og merkelige ord har blitt noenlunde riktig...)
"All dog in the breed very same type. Same size. Very strong breeding. Very beatiful type breed. Excellent body, movements and temperament. Excellent angulations and position legs. Very happy temperament."
NVCH SE VCH RL1 RL2 Desperados Finnair
og Ellen Getz Wold var en tur over grensa og det resulterte i et svenskt viltsporchampionat - gratulerer!

Anne Helen og Othilie (Desperados Humble Bee)
har også fått mellomtittel i rally - RL1
Den fikk hun egentlig i slutten av mai - MEN hadde "glemt" hvilken poengsum som var grense for 1. premie i denne klassen. Gledelig nyhet med andre ord! Vi ønsker dere lykke til i klasse 2! Anne Helen og Othilie (Desperados Humble Bee)
har fått mellomtittel, SpH D
De har på tre starter på brukshundprøve klasse D spor gått til 2 x godkjent og 1 x godkjent med opprykk og har dermed fått mellom tittel. Vi gratulerer!Gratulerer til Liz og Caylee (Desperados Golden Girl)
som ble som ble nr. 18 av 60 på NM i rallylydighet 2019 og som med dette også ble beste spaniel. Ikke nok med det - 24. august debuterte de på blodsporprøve og det resulterte i en 1. premie med alle kryss på særdeles godt.

Yksi (Desperados Finnwin) har fått ny mellomtittel, SpH D
Hun har på sin tredje start på brukshundprøve klasse D spor gått til sitt 3. opprykk og har dermed fått ny mellom tittel.
Hennes titler er nå: NUCH NVCH NRLCH BH RL1 RL2 RL3 SpH D
Les gjerne bloggen min om det å trene mot titler.

Gratulerer til Ellen Getz Wold og Lykke (Desperados Finnair) som er blitt øyenlyst og gonioskopert på nytt uten anmerkning.

Gratulerer til Ingela og Gutten (Desperados Gunpowder)
som ble nr 2 av 24 startende på sporprøve i Sverige 3. august. Dagen etter gikk de til 63 poeng på elitespordebyen i Norge og ble nr. 3. Etter det har de gått til to nye 1. premier på spor i Sverige. Dere ligger ikke på latsiden :-)


Nybakt viltsporchamion (nr. 72)
NVCH RL1 Desperados Happy Me
For å bli norsk viltsporchampion må man ha 3 x 1. premie på blodspor i åpen klasse for tre forskjellige dommere + to ganger minst good på utstilling for to forskjellige dommere og ett utstillingsresultat må være oppnådd etter fylte to år. Happy Me ble stilt ut på Karmøy på sin 2 års dag og fikk der excellent med CK og hun vant brukshundklassen. Sporresultatene har hun oppnådd tidligere.

STORESLEM til Liz Rognstad og nybakt rallychamion
NRLCH RL1 RL2 RL3 Desperados Golden Girl 15-16 juni
Lørdag gikk Caylee til 192 poeng og de ble nummer 2 i klassen i mange mange varmegrader i Flateby. Dette var cert nummer 2. Søndag stod Liz som nummer 1 og to med BEGGE hundene sine - begge med 200 poeng. Caylee ble nummer 2 da hun brukte litt lenger tid enn border collien. Det ble også cert nummer tre og Caylee kan tittulere seg som ny rallylydighetschampion. 
Ikke nok med det - med tre supre resultater er også Liz og Caylee kvalifisert til NM-finale og de ble ranket som nr. 22 av nesten 60 søkere.
Desperados Humble Bee

Desperados Humble Bee, Othilie, har debutert i bruks på NBF D
spor hos Nannestad og omegn Hundeklubb sitt kveldsstevne der hun fikk fikk 8 på felt, 9 på spor og lydighet som til sammen ga 545 poeng, opprykk til klasse C og vinner av klassen! En utrolig flott opplevelse på en dag da både hund og eier debuterte i bruks 
NVCH RL1 RL2 Desperados Finnair (Lykke)
og Ellen Getz Wold har debutert i bruks på NBF D spor
hos På to starter har de fått 2 x godkjent. Siste gang bare 1,5 sure poeng i fra opprykk.
Vi krysser fingre for at opprykket og mellomtittel sitter neste gang!

Søster
NUCH NVCH NRLCH BH RL1 RL2 RL3
Desperados Finnwin (Yksi) gikk til sitt andre opprykk
til C på sin andre start i bruks D-spor i år.
Så også hun mangler ett resultat for mellomtittel i bruks.RL1 Desperados Happy Me vant åpen klasse blodspor på Eid 16 juni
Dette var Happy Me's tredje 1. premie på blodspor. Samme sted ble broder Higlander/Hero nummer tre i klassen - men med 2. premie da han gikk sporet i forteste laget.
RL1 Desperados Happy Me vant åpen klasse blodspor på Eid 15 juni og ble også kåret til regionmester i NKK nordvestlandet
Dette var Happy Me's andre 1. premie på blodspor.

Happy Me og mamma Yksi ble øyenlyst uten anmerkning (et lite øyenhår på Yksi) 14 juni. Happy Me ble også gonioskopert.
RL1 Desperados Happy Me har debutert på blodsporprøve med 1 AK
Det var 11 som startet i AK denne dagen, "bare" fire gikk til 1. premie da det var tørt og mye vilt i skogen og Happy Me ble rangert som nummer to - noe vi er kjempefornøyde med!


RL1 RL2 Desperados Deja Vu (Diva)
har gått til 1. premie i rally klasse 3

Morten Asplin startet for Hilde Andrea Nyseter på Horten hundeklubbs rallystevne og gikk til 191 poeng og ble nummer 4 i en stor klasse. Vi gratulerer!Yksi trener feltsøk

NUCH NRLCH NVCH RL1 RL2 RL3 BH Desperados Finnwin
(Yksi) har klart opprykk til NBF C-spor.
Det var dessverre bare en som startet i klassen. Denne gangen ble det 9 på sporet da vi manglet en pinne og det ble utrolig nok 9 på feltet også. Vi startet å trene felt i fjor vår og det tok LANG tid før Yksi syntes det var ok å løpe ut etter ting nummer to... Dagens prestasjon var IKKE vær beste - heller ikke på lydighetsbanen - men det holdt til opprykk. Hadde nå bare føreren ikke vært så gysla nervøs...

Yksis søster Lykke - NSVCH RL1 RL2 Desperados Finnair - til Ellen Getz Wold er inseminert med en fransk hannhund og venter forhåpentligvis valper om 1,5 måned på kennel Kahill

Yksis bror Boriz - Desperados Finnley - er rallychampionat men konkurrerer og samler flere 1. premier i høyeste klasse. STOR gratulasjon til eier og fører Marita Modin.

Desperados Copper

 
Ny dansk og norsk viltsporchampion
DKSCH (B) NVCH Desperados Copper
Copper klarte sin 1. premie på ordinær blodsporprøve i Norge i 2018 - han vant like godt prøven med HP - men har måttet vente på å få plass på og klare den siste danske prøven for det danske sporchampionatet. Det har han nå klart. STOR gratulasjon til eier og fører Bente Brendshøj! 


Caylee vinner første certet i rally

RL1 RL2 RL3 Desperados Golden Girl
- Caylee - har vunnet sitt første rally-cert
Caylee gikk på Hønefoss og Omegn brukshundklubb sitt stevne for dommer Taran Juvet. Eier/fører
Liz Rognstad førte henne til utrolige 200 poeng i eliteklassen, de fikk sitt første cert og ble nr. 2 i klassen - "bare" slått på tid. Dette var Caylees tredje start i eliteklasse, så her går det unna!NKK - NSK Bergen 2019

RL1 Desperados Happy Me ble BIS-brukshund
ved NSK Hordaland  6. april
Ikke så mye å skryte av i og for seg - da vi var ENESTE som stilte i brukshundklasse denne dagen - men samtidig er vi veldig glade og stolte for å få excellent og CK fra brukshundklasse. En springer ER jo en brukshund! Og en jaktanleggsprøve burde de fleste rasetypiske spaniels klare å bestå.

Det var påmeldt 20 springere for italienske Riccardo Di Carlo som er bl.a. oppdretter av amerikansk cocker spaniel. Han var et hyggelig bekjentskap og Happy Me fikk følgende kritikk:
20 months. good type, good size. Good body prop. Head is typicall could be a bit more feminin. Good neck and shoulder. Excellent rib cage. Good compact body with good topline, good tailset, good angulation behind. Good coat quality. Moves free with good topline and tail.

Ekstra moro denne dagen var at et annet barnebarn av Aya (sønn av D. Golden Girl) - Jannoff's Allsidige Ipa - eller Chicago til vanlig - eid og utstilt av Sina Lunde - debuterte på utstilling med å bli nr. 2 i juniorklassen med CK og 2. beste hann med reserve cert og slo bl.a. tre champions. I veteranklasse stilte en datter til D. Tingeling - NSVCH RL1 RL2 Fjordgløtts Bonnie til Elin Anita Gjerde - og ho vart 2. beste tispe og 2 BIS-veteran. Et annet barnebarn av Aya - datter av D. Goldfinger) og også er barnebarn av D. Zelda, RL1 RL2 Zelfas Freebird (Iba) - fikk excellent.

Dagen etterpå var det NKK Bergen med 26 springere for engelske Maray Armstrong som er oppdretter av bl.a. cocker spaniel. Det ble excellent på både Chicago og Happy Me denne dagen og Happy ble nr. 4 av 4 i unghundklasse med følgende kritikk:
Pleasing black, white and tan. Would like a little more refined head. Well balanced. Nice eyes with good stop. Excellent front! Good laidback of shoulders. Nice bone with good feet. Strong topline and tail-set Moderate quarters. Moves well with drive. Just needs a new coat to complete the picture.  

Bonnie gjorde det skarpt også denne dagen med å bli 4. beste tispe og BIS-4 veteran i knallhard konkurranse!

NVCH RL1
RL2 Desperados Finnair (Lykke) og Ellen Getz Wold har begge debutert på brukshundkonkurranse klasse D-spor med godkjent! Godt jobba. Det ble bl.a. 10 på sporet!

RL1 RL2 RL3 Desperados Golden Girl til Liz Rognstad - debuterte i rallylydighet klasse elite med en fin 3. premie. Vi gratulerer!

Aya, Finnwin (Yksi) og Happy Me startet alle på det doble rallylydighetsstevnet i årdal 30-31 mars.
Aya fikk forsvare familiens ære med å bli nr. 3 med 1. premie dag 1 og nr. 2 med 2. premie (ett poeng fra 1. premien) dag 2. Yksi gikk også til 189 poeng og ett poeng fra 1. premien dag 1 og dag to diska vi. Happy gikk et bra løp lørdagen - men hva hjelper det når fører glemmer å kommandere en sitt - for da blir det dessverre disk. Søndagne var fører muligens ennå mer fjern (er det mulig) og førte som en zombie... Resultatet ble MYE trekk inkludert litt fluejakt - og det ble 179 poeng og nok en gang ett poeng fra 1. premien. Eksta moro var det at barn og barnebarn til D. Zelda fra kennel Zelfa gjorde det skarp. Det samme gjorde en datter tin D. Tingeling.
Dansk elitespårchampion
NORDVCH DKESCH(B) Desperados Gunpowder

Eier Ingela skriver: "Gutten och jag har varit i Danmark, och startat på elitspår (1000 m/40 timer) Till min stora glädje lyckades vi erövra en 1:a premie. Så nu är Gutten också Dansk elitspårchampion DKESCH(B) Spåret var verkligen en utmaning för både mig och Gutten. Mycket viltrika marker, och jobbig terräng. (Jag som trodde Danmark var platt!)

Vi er stolt av å kunne presentere SRLCH SVCH Desperados Finnley
- ny dobbeltchampion rallylydighet og viltspor
Her med begge sine championatrosetter. Eier Marita Modin fikk 1. premie på begge hundene sine på deres tredje start i åpen klasse på blodsporprøve i Sverige og dermed var championatet i boks. Sverige har et litt annet system enn oss når det gjelder brukschampionater. Viltsporchampionat kan bl.a. oppnås på bevegelig prøve og krever ingen utstillingspremiering (som Finnley - alias Boriz - har).
Og i 2018 gikk
NSEVCH Desperados Alva og Sylvelin Andersen
rallylydighet og fikk en
1. premie og 2. premie i klasse 1
- uten at jeg hadde fått det med meg.

Med dette ble hun kåret til NSK avd. Rogalands beste rallyspaniel i 2018.

Håper dere fortsetter i 2019 - for rally er en fin sport for godt voksne springerdamer.

Othilie og Caylee 2019

STOR gratulasjon til Desperados Humble Bee (Othilie) og Anne Helen Smedsrud som i går fikk sin andre førstepremie i rally klasse 1
Samme sted fikk RL1 RL2 RL3 Desperados Golden Girl (Caylee) sen ny 1. premie i klasse 3!
Begge gikk stevne i Fredrikstad.

I Horten i dag starta godt voksne NFINVCH Desperados Vezla - 13 år gammel - i rallylydighet klasse 2 for andre gang i sitt liv. Det holdt til en 3. premie. Godt jobba. Hennes betydlig yngre datter RL1 RL2 Desperados Deja Vu (Diva) debuterte i klasse 3. Det ble dessverre en disk grunnet for mange repetisjoner men det er godt jobba av fører Morten Asplin. Jeg er så glad for at Vezla og Diva fikk flytte til deg - de har det som plommen i egget!Noe av det kjekkeste med å være oppdretter er å se linjene tatt vare på slik at de gir liv til nye generasjoner med gode springere.
I Tyskland har Ulf Bauman en datter til NUCH NORDVCH BH Desperados Zelda; Desperados Charlotta At Belauer See
og han har hatt noen kull på henne med kennelnavnet Vom Belauer See. En av sønnene Ludwig vom Belauer See (etter Calvdale Night Court) Ble Best i Rasen 1. februar på den Internationale utstillingen i Eindhoven, Nederland for dommar K. Scheel fra Danmark.
Ludwig eies av Doerthe Karrasch.

Før jul var de i Iserlohn der Ludwig vant følgende på spesialutstillingen:
Excellent 1, Klub CERT, VDH CERT, BIR og BIS, Sauerlandsieger 2018

I Finland har et tredje barnebarn til INT UCH FIVCH Desperados Uma blitt INTUCH
Uma ble mor til 10 valper på kennel Quadmir. En av disse ble utstillingschampion, to ble jaktchampions og tre ble viltsporchampion. Sønnen QUADMIR'S BOOGIE WOOGIE er far til bl.a. C.I.B C.I.E FI UCH RU UCH BY CH RO UCH RO GR UCH UA UCH RKFV RKFV-11 LTJV-11 SWEETIE-PIE AHAB THE ARAB (Lenger tittel er vel ikke mulig å få???) Datteren QUADMIR'S NORTH LILAC ble mor til bl.a. C.I.B FI BCH FI UCH FI VCH LV UCH LT UCH LT JUCH LV JUCH EE JUCH BALT JMVA RIGAW-18 QUADMIR'S BATGIRL og  C.I.B FI BCH FI UCH FI VCH EE UCH LV UCH LT UCH LT JUCH LV JUCH EE JUCH BALT JMVA LTV-17 QUADMIR'S BATMAN.


Vi er stolt av å kunne presentere SRLCH SVCH Desperados Finnley
- ny dobbeltchampion rallylydighet og viltspor
Her med begge sine championatrosetter. Eier Marita Modin fikk 1. premie på begge hundene sine på deres tredje start i åpen klasse på blodsporprøve i Sverige og dermed var championatet i boks. Sverige har et litt annet system enn oss når det gjelder brukschampionater. Viltsporchampionat kan bl.a. oppnås på bevegelig prøve og krever ingen utstillingspremiering (som Finnley - alias Boriz - har).

I Finland har et tredje barnebarn til INT UCH FIVCH Desperados Uma blitt INTUCH
Uma ble mor til 10 valper på kennel Quadmir. En av disse ble utstillingschampion, to ble jaktchampions og tre ble viltsporchampion. Sønnen QUADMIR'S BOOGIE WOOGIE er far til bl.a. C.I.B C.I.E FI UCH RU UCH BY CH RO UCH RO GR UCH UA UCH RKFV RKFV-11 LTJV-11 SWEETIE-PIE AHAB THE ARAB (Lenger tittel er vel ikke mulig å få???) Datteren QUADMIR'S NORTH LILAC ble mor til bl.a. C.I.B FI BCH FI UCH FI VCH LV UCH LT UCH LT JUCH LV JUCH EE JUCH BALT JMVA RIGAW-18 QUADMIR'S BATGIRL og  C.I.B FI BCH FI UCH FI VCH EE UCH LV UCH LT UCH LT JUCH LV JUCH EE JUCH BALT JMVA LTV-17 QUADMIR'S BATMAN.

Og i 2018 gikk
NSEVCH Desperados Alva og Sylvelin Andersen
rallylydighet og fikk en
1. premie og 2. premie i klasse 1
- uten at jeg hadde fått det med meg.

Med dette ble hun kåret til NSK avd. Rogalands beste rallyspaniel i 2018.

Håper dere fortsetter i 2019 - for rally er en fin sport for godt voksne springerdamer.

Othilie og Caylee 2019

STOR gratulasjon til Desperados Humble Bee (Othilie) og Anne Helen Smedsrud som i går fikk sin andre førstepremie i rally klasse 1
Samme sted fikk RL1 RL2 RL3 Desperados Golden Girl (Caylee) sen ny 1. premie i klasse 3!
Begge gikk stevne i Fredrikstad.

I Horten i dag starta godt voksne NFINVCH Desperados Vezla - 13 år gammel - i rallylydighet klasse 2 for andre gang i sitt liv. Det holdt til en 3. premie. Godt jobba. Hennes betydlig yngre datter RL1 RL2 Desperados Deja Vu (Diva) debuterte i klasse 3. Det ble dessverre en disk grunnet for mange repetisjoner men det er godt jobba av fører Morten Asplin. Jeg er så glad for at Vezla og Diva fikk flytte til deg - de har det som plommen i egget!Noe av det kjekkeste med å være oppdretter er å se linjene tatt vare på slik at de gir liv til nye generasjoner med gode springere.
I Tyskland har Ulf Bauman en datter til NUCH NORDVCH BH Desperados Zelda; Desperados Charlotta At Belauer See
og han har hatt noen kull på henne med kennelnavnet Vom Belauer See. En av sønnene Ludwig vom Belauer See (etter Calvdale Night Court) Ble Best i Rasen 1. februar på den Internationale utstillingen i Eindhoven, Nederland for dommar K. Scheel fra Danmark.
Ludwig eies av Doerthe Karrasch.

Før jul var de i Iserlohn der Ludwig vant følgende på spesialutstillingen:
Excellent 1, Klub CERT, VDH CERT, BIR og BIS, Sauerlandsieger 2018

STOR gratulasjon til RL1 RL2 og nå RL3 Desperados Golden Girl (Caylee) som har gått til sin tredje 1. premie i rallylydighet klasse 3!
Eier er Liz Rognstad. Caylee er nå klar for start i eliteklasse. Jeg ønsker dere lykke til!

Samme sted gikk også Desperados Humble Bee (Othilie) og Anne Helen Smedsrud og de gikk til en god 2. premie i klasse 2. Godt jobba!De mestvinnende brukshundene i Norsk Spaniel Klub 2018 er kåret:
Vår egen NUCH NVCH NRLCH BH Desperados Finnwin (Yksi - foto til venstre) ble nummer to på årets allsidighetsspaniel - noe vi er VELDIG stolte over. RL1 Desperados Happy Me ble nr. 20 på årets allsidighetsspaniel - men vi er superstolte over å være på den lista i så ung alder! Yksi ble også nr. 4 på årets brukshund (NBF). For ett-to år siden trodde jeg ikke det var mulig. Yksi ble også nummer 4 på årets rallylydighetsspaniel til tross for ingen 1. premier i 2018 og hun ble nummer 4 på årets lydighetsspaniel. På delt 4. plass i rally kom også NORD VCH NUCH BH Desperados Zelda til Laila Røneid.  NORD VCH Desperados Vilja til Bjørn Jensen ble nr. 2 på årets sporspaniel - godt jobba av Vilja som blir 13 år i år! Og nummer tre var Viljas datter. Nå er det nytt år og nye muligheter!

NORD VCH Desperados Gunpowder (Gutten) er øyenlyst på nytt uten anmerkningDesperados Finnley har klart sin andre 1. premie på blodspor!
Eier Marita Modin fikk 1. premie på begge hundene sine i dag, 13. januar, så her går det unna! I Sverige kan alle premieringene til et viltsporchampionat tas på bevegelig prøve og det er ikke krav til utstillingspremieringer. Så det er stor forskjell på hvordan det er i Sverige nå og hvordan vi har det i Norge. For ikke å snakke om hvordan noen mener vi skal ha det i fremtiden...Desperados Finnley har debutert i åpen klasse blodspor
med 1. premie!
Eier Marita Modin har to hannhunder som begge debuterte i åpen klasse i dag - Frazze (Pussentorpet Liquorice Powder) och Boriz (Desperados Finnley) og begge gikk til 1. premie.
Godt jobba!

Fra og med 1 januar har vi nytt regelverk på blodsporprøver!
Det blir to klasser, dagens blodsporprøve som tilsvarer åpen klasse i Sverige og eliteklasse som blir en ny konkurranseklasse for hunder som minimum har 1. premie fra blodsporprøve eller åpen klasse. Alle hunder som er viltsporchampios MÅ starte i eliteklasse. Eliteklassesporet er ganske likt dagens blodspor, men er 400 m lengre og lagt med samme blodmengde.
Regelverket finner du på kennelklubbens hjemmeside.  

Regelverket for championat og NM-blodspor er nå på høring med høringsfrist 1. februar.


Sammendrag av året 2018
Sammendraget finner dere ved å trykke på overskrifta, så kommer dere til bloggen.
Takk for alle som har bidratt med så mye - fra å være sjåfør, til å organisere en fantastisk overraskelsesbursdagsfeiringshelg, til å hjelpe med trening og til å delta med Desperado-hunder.Xmilla ble ikke med på bildet - for hun hadde ikke tid...

Her finner dere link til juleannonsen min i Våre Spaniels 4-2019


 
Resultater 2019 - tre beste resultater i hver gren
Navn Utstilling Lydighet/Rallylydighet Spor/bruks Jakt Helse/
Annet
Aya 2 x excellent 1. premie i rallylydighet og 2. premie elite med 189 poeng, nr. 2 og 3.      
Bitten          
Copper     Dansk og norsk viltsporchampion    
Citrix          
Deja Vu   1. premie i rally klasse 3      
Finnley Svensk "cert" i rally 3 x 1. premie blodsporprøve
Svensk viltsporchampion
Finnwin   2. premie i rallylydighet elite med 189 poeng Nr. 2 på årets allsidighetsspaniel 2018
3 x Opprykk til C-bruks
SpH D - mellomtittel
  Øyenlyst UA juni 2019

Mor til 5 valper
Finnair 2 x excellent
CK og nr. 2 i åpen klasse
  2 x Godkjent D-bruks

Svensk viltsporchampion
  Øyenlyst og gonioskopert UA august 2019
Gunpowder   Dansk elitespårchampion Årets viltsporspringer i Sverige 2018
63 poeng på elitespor, flere 1. premier i Sverige
  Øyenlyst UA januar 2019
Golden Girl   2 x 1. premie rally 3, 3.x 1 premie eliteklasse + 200 p og nr. 2 i klassen. Kvalifisert til NM-finale
RL3-tittel -
Rallylydighets champion
Beste spaniel på NM-rallylydighet
2 x 2. premie i LP 2 og 2 x klassevinner.
1. premie blodspor på debyen    
Golden Gun
Goldfinger     Debutert i eliteklasse spor med 63,5 p og nr 4 i klassen    
Higlander 2 x excellent   2. premie AK blodspor    
Happy Me 4 x excellent NKK, NSK, 3 x CK,
res cert
2 x BIS-brukshund
2. premie i rallylydighet klasse 2 med 179 poeng,
1. premie klasse 2
bronsemerket i lydighet
3 x 1 AK blodspor, nr. 2 av 11. 2 x klassevinner. Regionmester AK
Viltsporchampion
  Øyenlyst og gonioskopert UA juni 2019
Humble Bee 2 x excellent
cert og res. cert, 2 x 2 BTK
3x1. premie rally 1
RL1-mellomtittel
Opprykk til C bruks
Klassevinner
SpH D - mellomtittel
   
Vilja     Nr. 2 på årets viltsporspringer 2018    
Vezla   3. premie rally 2
bronsemerket i lydighet
     
Zelda 2 x excellent
2 x CK
BIR veteran
       
Kennel
Desperado
2 x HP oppdrett
2 x BIS oppdrett