"Just for fun"

Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig,
han eller hun har faktisk fattet begge deler dårlig.

Piet Hein


Tenk deg om før du kaster dritt til en kvinne...
Uansett hva du gir en kvinne, vil hun gi deg noe bedre. Gir du henne sperm, gir hun deg ett barn. Gir du henne en oppskrift, gir hun deg ett måltid. Gir du henne ett hus, gir hun deg ett hjem. Gir du henne et smil, gir hun deg sitt hjerte. Hun multipliserer og forstørrer uansett hva du gir. Så.. Hvis du gir henne noe dritt, så forvent et helvete tilbake !!

 

 

23 april
Har installert en svensk windows-versjon på datamaskinen...
Der fikk jeg opp denne feilmeldingen. Er det flere som vil ha denne versjonen på sin maskin??? :-) Og takk til Sylvelin som sendte denne og gav meg dagens latter!2. september
Hesteprisene må være på vei opp!
Ved en tilfeldighet snublet jeg over denne annonsen på finn.
Jeg antar vedkommende har fått MANGE tilbud når maks pris er 1. mill 214 tusen
Til den prisen tror jeg til og med Blåen vår er til salgs!
 

Dagens beste latter:
Men fire springere som løper løse i hagen er det ikke vanlig at jeg får dørselgere, men i dag hadde vi en som jeg trodde skulle noe helt annet enn å prøve å selge meg bøker. Dama så skeptisk på fire hoppende hundene, på skiltet ved siden av ringeklokka ved porten der det står Vokt dem for hunden, på meg som så ut som et takras, men turde å gå inn. Jeg drev med husvask, hadde VELDIG god hjelp av 5 mndr gamle Zelda som makulerte alt som makuleres kunne, det lå flekkete og inntissede valpetepper fra valpekassa klar for vask, jeg gikk i en halvskitten joggebukse og T-skjorte som var flekkete av kirsebærsaft da jeg setter meg ned og tar steiner ut av kirsebærene når jeg hviler fra husvaskprosjektet. Kort og godt - et galehus!

Men dama la frem brosjyrene sine på hagebordet og pratet i vei. Det var som om jeg hadde puttet på henne en 1000-lapp og jeg fant ikke ut hvordan jeg klarte å stoppe ordflommen og forklare henne at beklager, noe bokkjøp er uaktuelt. Men Smilla fattet problemstillingen. Lett på foten som hun er så spratt hun opp på hagebordet og sa HALLO! til damen. Jeg løftet henne ned, men hadde ikke før satt henne ned så spratt hun opp igjen , trakket over hele brosjyrene og klinte seg inn til damen og sa HALLO! på nytt. Da klarte ikke jeg å holde meg lenger, men nesten brølte av latter og fikk endelig kommet til og sagt at JA, bøker er interessant - men NEI jeg vil ikke kjøpe.
Den kombinasjonen hadde selgerdamen aldri hørt før, og klødde seg i hodet og forsvant ut porten. Nå venter jeg på mennene i hvit frakk - de kommer sikkert snart og henter meg... Eller?

Dagens nest beste latter:
Var på finn og fant følgende annonse:
"
Hei! Jeg heter Lincoln og er av rasen shetland sheepdog tricolour. Føler meg klar til en liten ferieflørt. Jeg har papirer, er en vakker hannhund, litt liten kanskje og litt underbitt. Jeg har et veldig godt temperament og er lydig og grei."
Bildene i annonsa viser ganske riktig en søt hannhund - som også har STÅØRER :-)
Det er da jeg skjønner at jeg er alt for kresen når jeg velger hannhund til mine egne tisper.....


Miljøvennlig dansk fasanjakt uten gevær og patroner... 
Anne var på hjem (fra hundetrening?) i 130 km i timen på motorveien da en fasan fløy rett inn i bilvinduet rett mot Anne som var sjåfør. Jammen er det godt at ruta holdt og at Anne klarte å holde seg på veien! I etterkant kan man dra på smilebåndet, men for en skrekkopplevelse det må ha vært! 

Kan din hund apportere hva som helst????
Da har den kanskje en fremtid i reklamebransjen. Se filmen her.

 

Aprilspøken 2008
Super bowl er tingen!
Er du lei av at vaskemaskina er full av hundehår etter at du har vasket hundetepper og at klærne din er fulle av hundehår selv etter en tur i tørketrommelen?

Dette er løsningen på problemene! Jeg har fått tilsendt fra slektninger i USA et lite parti "super balls" som kan puttes i vaskemaskina og tørketrommelen sammen med hundetepper og hårete klær, og som formelig suger til seg alle løse hundehår og samler dem som en klump i midten av ballen. Dermed er hårene lette å fjerne etter vask og du slipper å ha klær fulle av hundehår når du skal på jobb eller i selskap. Ballen er nesten dobbelt så stor som en tennisball, den er laget av et mykt gummistoff som på innsiden minner om en borrelås. Den riflete innsiden holder hårene på plass og bakker dem til en ball. Ballen kan brukes hundrevis av ganger uten at effekten reduseres. Jeg har selv brukt denne ballen nå i ei uke og den fungerer helt fantastisk. Ballen selges for kr. 85 pr stk + porto som er ca. kr. 25. Jeg har 14 baller til salgs. Send meg mail  med navn og adresse dersom du er interessert. Skulle interessen bli stor, kan Sjur ta med seg flere baller når han skal til USA i juli. Send mail til kennel@desperado.no 

Takk til FEBO Norge der jeg fant super bowl


Trick or treat!

Qandis og Vezla er ute på innsamling av godteri....
Kanskje banker de også på DIN dør! 

Hundemat! 

De nye miljøvennlige vaskemaskinene tar forvasken UTEN bruk av vann og vaskemidler...

Noe mer som skal vaskes? Spør Vezla

Smilla må være et prøverørsbarn....

Bergenserne har løsningen! Her er sko til NM-middagen blodspor 2007...
De finnes i tre ulike farger som bør matche ulike kjoler og drakter.
De finnes også i standardmodell med lav hel og uten hel til menn....
Trenger jeg si at været var VELDIG vått.....

En tennisball i munnen er bedre enn 3 og 4...
Vi søkte litt på nettet for å finne morobilder og fant disse to ekstreme haikjeftene som totalt utkonkurrerte Chelly. Clumberen over har tre, golden til venstre har fire. Noen bedre????

Haisommer 4?
Det er plass til ganske mange tennisballer i en gjennomsnittlig springermunn!


Sett din verste fiende til å beskjære rosene
Aldri har stemorsblomstene mine blitt så tette og fine som etter at den lille blomsterpiken Whippie gjorde en god jobb med den våren 07. Å pinsjere betyr å knipe toppene slik at blomsten får mange nye grener og blir tett og lubben. Whippie hadde absolutt teken på dette! Men jeg lurer på om hun  fremdeles er like ivrig i tjenesten sin... Da finnes det vel knapt en plante over 5 cm igjen i hagen hun bor i...

53,5 meter toalettpapir pr. rull
Herved er det bevist. En gjennomsnitts rull med toalettpapir inneholder 53,5 meter med papir... Utsendt fra kontrollmyndighetene er Wizo og Waco de la Paros.

Alternativ julepynt - laget av Smilla og Silas

Alle kan ta feil, sa pinnsvinet...
Her er det Qandis som tar feil... Dette vannet smakte absolutt ikke forfriskende!

Er dette en krysning mellom bull-terrier og springer?
Vezla lekte ute i hagen og kom inn igjen slik. Trolig har hun vært i nærkontakt med veps.
Det var ikke noe å le av akkurat der og da, men i etterkant er jo bildene ganske morsomme.

Etter hvert som leppene vokste ble Vezla mer og mer sørgelig.

Og profilen ble ganske så spesiell.
Hun fikk litt kortison og ble holdt under oppsikt til hevelsen var nede igjen.

Ubåt observert i Gaupne
Hundene har badebasseng i hagen når det er veldig varmt.
Qandis nøyer seg ikke med å være oppi vannet, hun er også under vannet...

Dykkerutstyr for avanserte springere!

Flight 342 for Sogndal is ready for take off
Vezla nyter utsikten og oppdriften på Stadt

Veterinærkontroll
T-kullet vårt som bestod av 8 svart/hvite valper, skulle veterinærkontrolleres og ID-merkes. Vi prøvde denne gangen en ny veterinær som hadde kommet til bygda. Gry som skulle ha valp var heldigvis med, for jeg hadde selv arbeid med å finne frem riktig valp og passe på at alle fikk det nummeret de skulle ha. Da oppdager plutselig Gry at veterinæren skriver brun/hvit på alle valpene og spør om ikke han ser at valpene er svart7hvite alle sammen. Joda, det gjorde han, men siden han aldri hadde sett svart/hvite springere tidligere trodde han at de skiftet farge når de ble eldre...

"Forgyllet springer"
Slik ser det ut når Chelly som unghund hoppet i møkkakjelleren når den var full og det stod på røring.
Heldigvis overlevde hun det hele!

Stor jaktlyst...
Chelly jakter solflekker.....

Ledd-springer