Bilder av NSVCH Desperados Rochelle - Chelly
Chellys dagbokbilder fra nyfødt til voksen

Her er tispene en dag gamle. Jeg kan kjennes igjen på den hvite stripen oppå ryggen/skulderpartiet. Jeg var den første som ble født i kullet. Mammaen min, Odessa, er en veldig god og snill mamma. Det var hele 10 valper i kullet som jeg ble født i, men en liten hanne hadde feil på tarmsystemet.

Her har vi blitt 14 dagar gamle. Jeg ligger nederst på bildet.

Til høyre et hodebilde av meg da jeg bare er tre uker gammel og så vidt har åpnet øynene.

Her er vi ute i hagen. Jeg sitter øverst sammen med Ruben og kan kjennes igjen på det smale blesset. I følge min matmor var og er jeg ikke spesielt enkel.... Her dreper jeg aviser og går inn for oppgaven med liv og sjel!
Her er det kaninene jeg prøver å grave meg inn til. Raspberry til høyre står forundret og ser på min oppførsel.... 8 uker og leveringsklar. Mor sa jeg var en full turbo - en svenske sa jeg var en "ful" turbo... Men det tok ikke jeg så tungt!

8 uker og ganske så søt? Raspberry og Romeo ble igjen lenger enn de andre valpene. Her er vi ute i skogen og leker med storesøster Qandis.
3 måneder gammel ble jeg bitt av en malamute - men heldigvis fikk jeg en lekekompis som heter Sutty. Her har jeg blitt 3 måneder gammel og vi trener på oppstilling.
Blir veldig kald og sliten av å leke slik ute lenge i snøen.... Blærekatarr fikk jeg også..... Jeg kan sove i alle slags stillinger!

4 måneder gammel 5 måneder gammel

Til høyre er jeg også tre måneder. 4 mndr gammel og på armen til Sjur

Sutti vokser jeg kjempestor - men jeg liker å leke med han fremdeles og sier ikke nei til en kamp.... Her har jeg alt blitt 5 mndr

6 mndr gammel og full av bølger i pelsen 7,5 mndr gammel og på mitt første valpeshow der jeg ble BIR og BIG-2!
Lenger mellom bildene - jeg vokser ikke like fort som tidligere! Her er jeg 10 mndr.  Chelly debuterer på utstilling på Hundorp og det blir cert ig BIM selv om hun bare er ett år gammel. BIR ble Barecho Nothing to Declare.
Meg i normalstilling - full fres!!! Odessa, Qandis og Chelly tar et avkjølende bak i den iskalde elva Jostedøla
Mor vet ikke hvorfor jeg hoppa i møkkekjelleren - ikke jeg heller når jeg tenker meg om.....
De snakka om at jeg var "forgylla" og jeg måtte bade ørten ganger en og samme dag. Men det gikk visst måneder før jeg var luktfri......
Her har jeg blitt rundt 9 mndr gammel
Jeg fikk gjort mye "nyttig" i jula. Her har jeg akkurat drept en nisse.... Så fikk vi hundene IQ-spill. Det var godt det ikke finnes IQ-minus, for Gisle mener jeg hører hjemme på den siden av 0-streken....